Victorie dramatică! 5 goluri de poveste în Sepsi - CS U Craiova - LOOKPLUS
Victorie dramatică! 5 goluri de poveste în Sepsi – CS U Craiova

Victorie dramatică! 5 goluri de poveste în Sepsi – CS U Craiova

CS U Craiova a învins în deplasare, dramatic, pe Sepsi, scor 3-2, şi oltenii sunt tot mai aproape de primul loc al clasamentului.

Craiovenii au început în forţă partida şi au deschis scorul prin Burlacu. Fotbalistul oaspeţilor a primit o pasă de geniu de la Mitriţă şi l-a învins cu sânge rece pe Fejer, cu un şut din interiorul careului (’18). Spahija putea face 2-0, însă portarul lui Sepsi a trimis în corner, cu un reflex de senzaţie, mingea trimisă cu capul din doar 6 metri (’35). Gustavo a ratat şi el incredibil, singur cu poarta goală din 5 metri (’45), iar repriza secundă a fost de infarct.

Hadnagy a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap (’60), însă Craiova a revenit în avantaj după ce Gustavo a executat impecabil o lovitură de la 11 metri obţinută de Bancu (’68). Bucuria oaspeţilor a durat doar două minute, după ce Astafei a concretizat cu un şut plasat pasa excelentă venită de la Patrick Petre (’70). Spre final de partidă, Bancu a reuşit golul victoriei, cu un şut plasat de la marginea careului (’80). S-a terminat 3-2 pentru Craiova.

Oltenii acumulează 22 de puncte şi urcă pe locul secund în clasament, în timp ce Sepsi rămâne cu 10 puncte.

19 septembrie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: