Vești teribile de la UEFA! România riscă să nu mai organizeze EURO 2020! - LOOKPLUS
Vești teribile de la UEFA! România riscă să nu mai organizeze EURO 2020!

Vești teribile de la UEFA! România riscă să nu mai organizeze EURO 2020!

România riscă să piardă dreptul de a organiza patru meciuri ale Campionatului European din 2020. UEFA ia în calcul această variantă din cauza problemelor de infrastructură cu care se confruntă țara noastră.

Forul european se arată îngrijorat de faptul că România nu a demarat încă lucrările la linia de metrou care să lege aeroportul Otopeni de Arena Națională. Potrivit Digi24, nu a fost organizată nici licitația pentru desemnarea constructorului. Motivul? Costul mult prea mare al proiectului, aproximativ un miliard de dolari!

UEFA a mai impus modernizarea Arenei Naţionale, construcţia unei autostrăzi între Bucureşti şi Budapesta, dar şi terenuri special amenajate pentru reprezentativele ce vor juca în Bucureşti.

Oraşele care vor găzdui principalele faze ale CE din 2020:

Londra: Finala + Semifinale
Munchen, Baku, Sankt Petersburg, Roma: Sferturile de finală + 3 meciuri din grupe
Copenhaga, București, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Bruxelles, Glasgow: Optimi + 3 meciuri din grupe

12 martie 2015

Un comentariu To “Vești teribile de la UEFA! România riscă să nu mai organizeze EURO 2020!”

  1. Munca la domiciliu pe calculator. NU este necesara niciun fel de experienta! Lucrezi online cateva ore pe zi de acasa. Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: ellaboca959@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: