Vești bune pentru fanii Stelei. Floirin Tănase și-a revenit și e apt de joc - LOOKPLUS
Vești bune pentru fanii Stelei. Floirin Tănase și-a revenit și e apt de joc

Vești bune pentru fanii Stelei. Floirin Tănase și-a revenit și e apt de joc

Sursa foto: Facebook – FC Steaua Bucuresti

Vești bune pentru fanii Stelei. Florin Tănase a revenit pe gazon după aproape 4 luni de pauză.

Deși inițial Laurențiu Reghecampf nu a dorit să-l folosească pe mijlocaș pentru a forța o recidivă, tehnicianul s-a răzgândit. Antrenorul vicecampioanei l-a trimis în teren în amicalul pierdut cu Wisla Cracovia, scor 3-4. Fostul jucător al Viitorului a intrat pe gazon în minutul 70, în locul lui William De Amorim.

Din păcate, fotbalistul de 22 de ani nu s-a făcut remarcat în partida cu polonezii, însă Reghe ia în calul să-l folosească în meciul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20:00, pe Look TV. Deși nu va evolua ca titular, Tănase are șanse mari să fie introdus pe teren în repriza secundă.

La începutul lunii octombrie, Florin Tănase a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior cu leziune de ligament colateral intern la genunchiul stâng, în meciul cu CS U Craiova, scor 2-1. Deși a suferit o accidentare gravă, fotbalistul s-a recuperat mai repede decât se aștepta toată lumea. Mijlocașul trebuia să revină pe gazon abia în martie, dar medicul Pier Paolo Mariani și-a dat acordul ca jucătorul să se antreneze cot la cot cu colegii săi.

31 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: