Veşti bune pentru fanii "câinilor". Sergiu Hanca vrea să rămână la Dinamo - LOOKPLUS
Veşti bune pentru fanii „câinilor”. Sergiu Hanca vrea să rămână la Dinamo

Veşti bune pentru fanii „câinilor”. Sergiu Hanca vrea să rămână la Dinamo

Sergiu Hanca a avut un sezon de excepţie în tricoul lui Dinamo. Fotbalistul a strâns 12 goluri în 41 de partide, în toate competiţiile, atrăgând atenţia mai multor echipe din străinătate.

Deşi a primit numeroase oferte, Hanca dă asigurări că va rămâne la Dinamo şi din vară. „A fost un sezon senzațional, dar îmi doream mult mai mult pentru Dinamo. Sperăm să fim mai puternici în sezonul viitor și să reușim să luăm titlul. Nu doar Contra a făcut minuni, toți jucătorii au făcut lucruri foarte frumoase. Am format un grup unit, o adevărată familie și cred că acest lucru se vede. În momentul de față, mă gândesc la echipa națională, dar după ce mă voi întoarce la echipa de club mă voi gândi doar la Dinamo și la cucerirea tuturor trofeelor puse în joc. Nu se pune problema să plec acum”, a precizat Hanca la Sport.ro.

Mijlocaşul e convins că Dinamo porneşte cu prima şansă la cucerirea titlului în sezonul următor. „Suntem un grup puternic și cred că suntem favoriți la titlu. În plus, sunt sigur că vom face o figură frumoasă și în Europa. Vom da acolo peste niște echipe bune, dar cred că motivația va fi alta jucând astfel de meciuri, eu chiar cred asta”, a declarat Hanca.

2 iunie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: