Veste extraordinară de la TAS pentru Gaz Metan. Se schimbă din nou clasamentul Ligii 1 - LOOKPLUS
Veste extraordinară de la TAS pentru Gaz Metan. Se schimbă din nou clasamentul Ligii 1

Veste extraordinară de la TAS pentru Gaz Metan. Se schimbă din nou clasamentul Ligii 1

Gaz Metan a primit o veste extraordinară de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Medieșenii și-au reprimit cele trei puncte retrase de către comisiile FRF, după ce l-au folosit pe ghanezul Goedfred Bekoe deși fotbalistul mai avea contract cu bulgarii de la Cernomoreț Burgas.

„Nu este nicio surpriză! S-a întâmplat cum era și normal. A fost un caz inventat de către domnul Duru și nu știu de ce a trebuit să ajungem aici. Probabil că deranjăm și nu suntem lăsați la masa bogaților. Însă, noi nu ne vom opri aici și ne vom căuta în continuare dreptatea, în civil. Decizia TAS ne dă voie să facem acest lucru”, a declarat Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, pentru Digisport.

Vor capul lui Duru!

Conducerea Mediașului cere demiterea lui Viorel Duru, șeful comisiei de licențiere din cadrul FRF. „Vrem să scăpăm de comisii și de domnul Duru! Noi nu am avut niciun reclamant, rețineți, pe noi nu ne-a reclamat nimeni! Decizia FIFA indica faptul că Burgas trebuia să introducă o sumă de bani în solidar cu Gaz Metan Mediaș pentru Bekoe. Din momentul în care s-a anunțat depunctarea, noi nu am mai câștigat niciun meci. De la acel 5-2 cu Pandurii, la Târgu Jiu. A fost o presiune fantastică asupra jucătorilor. Noi nu avem prime de meci, avem de obiectiv și atunci întreb și eu: ce vină au jucătorii? Vrem dreptate! Nu mai vrem ca și alte cluburi să pățească ce am trăit noi. Dacă cei de la FRF îl vor da afară pe Viorel Duru, atuni noi nu vom mai avea niciun fel de problemă”, a precizat Mărginean.

În urma deciziei de la TAS, Gaz Metan rămâne pe locul 4, cu 38 de puncte, și are șanse mari să prindă play-off-ul, cu trei etape rămase înainte de finalul sezonului regulat.

16 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: