Vai de Steaua lor! Trupa lui Reghe termină în genunchi finalul de an, după 1-4 cu Dinamo - LOOKPLUS
Vai de Steaua lor! Trupa lui Reghe termină în genunchi finalul de an, după 1-4 cu Dinamo

Vai de Steaua lor! Trupa lui Reghe termină în genunchi finalul de an, după 1-4 cu Dinamo

Steaua lui Laurenţiu Reghecampf este în genunchi. „Roş-albaştrii” au terminat anul cu o nouă umilinţă, în faţa rivalei de moarte Dinamo.

De această dată, vicecampionii au pierdut manşa tur a celei de-a doua semifinale a Cupei Ligii Adeplast, scor 1-4, contra „haitei” pregătite de Ioan Andone.

Steliştii au avut ghinion în minutul 13, când şutul lui Ovidiu Popescu a lovit bara transversală. Dinamo a deschis scorul prin Mahlangu, în minutul 19, cu şut de la 20 de metri. Boldrin a avut şi el golul în bocanc, dar Penedo a respins în bară execuția brazilianului, din afara careului (’24).

Elevii lui Reghe puteau egala în debutul reprizei secunde, dar şutul lui De Amorim s-a dus milimetric pe lângă poarta lui Penedo (’50). Dinamoviştii şi-au umilit adversarii în minutul 65, când Nistor a înscris în urma unui contraatac fulger. Aganovic a readus speranţele în tabăra oaspete cu o deviere din centrul careului (’78), dar Lazăr i-a calmat rapid pe stelişti cu un şut din interiorul careului, la numai un minut după ce oaspeţii sărbătoreau (’79). Rotariu a stabilit scorul final cu un şut din doar câțiva metri, fără speranțe pentru portarul advers (’90). S-a terminat 4-1 pentru Dinamo, iar returul semifinalei, de anul viitor, se anunţă incendiar!

Fanii Stelei aşteaptă cu nerăbdare campania de transferuri din iarnă, când Denis Alibec, alături de alţi fotbalişti de calibru, sunt aşteptaţi pentru a face uitate ultimele luni de coşmar din sânul echipei.

22 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: