"Urșii carpatini", puși cu botul pe labe! Viitorul - Ceahlăul 2-0 - LOOKPLUS
„Urșii carpatini”, puși cu botul pe labe! Viitorul – Ceahlăul 2-0

„Urșii carpatini”, puși cu botul pe labe! Viitorul – Ceahlăul 2-0

Viitorul și-a asigurat primul succes în acest sezon, după ce s-a impus pe teren propriu în fața Ceahlăului, scor 2-0.

Dacă partida a fost săracă în ocazii de poartă, nervii jucătorilor au „explodat” pe teren. Fiecare echipă a avut câte un om eliminat, Nikolov de la Viitorul și Mândrușcă de la Ceahlăul.

Gazdele au fost mai incisive, iar insistențele lor au fost răsplătite. După ce a ratat din fața porții goale, Tănase s-a răzbunat în minutul 29, când a reluat în plasă mingea respinsă în față de Jovic. Neînvinși de patru etape, nemțenii au ieșit mai mult la joc, dar atacurile lor au fost mai degrabă timide. Chitoșcă și Marc au încercat să-l surprindă pe Balauru, dar portarul gazdelor nu s-a lăsat păcălit.

Trupa lui Gheorghe Hagi s-a instalat în jumătatea adversă și în actul secund. Mitriță a dus scorul la 2-0, după un gol de generic. Mijlocașul a trimis o torpilă de la 18 metri, fără speranțe pentru Jovic (’52). „Urșii carpatini” au primit însă un ajutor nesperat din partea adversarilor. Nikolov a fost trimis la cabine în minutul 70, după ce a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault dur asupra lui Chitoșcă.

Egalitatea numerică s-a restabilit în prelungirile partidei, când Tudor Mândrușcă a fost eliminat pentru un fault grosolan asupra lui Balauru (’90+4). S-a încheiat 2-0, rezultat în urma căruia Viitorul obține prima victorie în actuala ediție de campionat.

13 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: