Un nou transfer spectaculos la CSM Bucureşti. Aneta Udriştoiu a semnat cu campioana României - LOOKPLUS
Un nou transfer spectaculos la CSM Bucureşti. Aneta Udriştoiu a semnat cu campioana României

Un nou transfer spectaculos la CSM Bucureşti. Aneta Udriştoiu a semnat cu campioana României

Sursa foto: csmbucuresti.ro

CSM Bucureşti continuă campania de transferuri. Campioana României a achiziţionat-o şi pe Aneta Udriştoiu, extrema dreaptă a Dunării Brăila.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani a semnat un contract valabil pe următorii doi ani, urmând să se alăture echipei în această vară.

„Mă bucur enorm de mult că o să fac parte din echipa CSM Bucureşti. Este un pas important în cariera mea, personal îmi doresc ca anul viitor să avem performanţe cât mai bune şi cât mai frumoase. Sunt foarte fericită că mă voi alătura unor jucătoare de mare valoare, de la care sunt convinsă că o să am ce învăţa. Aştept cu nerăbdare sezonul viitor şi sunt convinsă că împreună o să formăm o echipă de vis”, a declarat Aneta pentru site-ul oficial al CSM-ului.

„Ne dorim continuarea rezultatelor excepţionale obţinute în ultimii ani, iar venirea Anetei, una dintre cele mai bune jucătoare din România, întregeşte un lot deja extrem de competitiv. Ne dorim să redevenim cea mai bună echipă din Europa în următorii ani”, a precizat Alin Petrache.

15 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: