Un francez, în locul lui Reghe la Al Hilal. "Sunt cel mai bogat om din lume" - LOOKPLUS
Un francez, în locul lui Reghe la Al Hilal. „Sunt cel mai bogat om din lume”

Un francez, în locul lui Reghe la Al Hilal. „Sunt cel mai bogat om din lume”

Francezul Herve Renard îl va înlocui pe Laurențiu Reghecampf pe banca lui Al Hilal. Românul a fost demis imediat după ratarea Cupei Prințului.

Presa arabă scrie că oficialii lui Al Hilal au demarat negocierile pentru preluarea echipei cu Herve Renard, antrenor care a cucerit în acest an Cupa Africii cu Coasta de Fildeș. Tehnicianul de 46 de ani a mai pus mâna pe acest trofeu și în 2012, cu Zambia. Renard le-a mai pregătit pe SC Draguignan, Cambridge United, AS Cherbourg, naționala Angolei, USM Alger și pe Sochaux.

„Sunt cel mai bogat om din lume”

Laurențiu Reghecampf nu duce lipsă de oferte după despărțirea de Al Hilal. Fostul antrenor al Stelei ar putea ajunge chiar în Ghencea. „Când am venit la Al Hilal, am spus că este nevoie de mult timp ca să facem o echipă bună. Am oferte concrete, nu am dus niciodată lipsă. Viitorul meu este roz. De ce? Pentru că am cea mai frumoasă familie. Sunt cel mai bogat om din lume. Relația mea cu Steaua este specială, nu vorbesc despre bani. Este familia mea”, a declarat Reghecampf pentru Gazeta Sporturilor.

16 februarie 2015

Un comentariu To “Un francez, în locul lui Reghe la Al Hilal. „Sunt cel mai bogat om din lume””

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: