Un club de tradiție din Liga 1 e la marginea prăpastiei! Intră în faliment dacă nu i se aprobă planul de reorganizare - LOOKPLUS
Un club de tradiție din Liga 1 e la marginea prăpastiei! Intră în faliment dacă nu i se aprobă planul de reorganizare

Un club de tradiție din Liga 1 e la marginea prăpastiei! Intră în faliment dacă nu i se aprobă planul de reorganizare

Probleme uriașe la Petrolul, club aflat deja în insolvență din cauza datoriilor! O parte dintre creditorii SC Petrolul Ploiești SA nu doresc să voteze planul de reorganizare a activităţii, astfel că gruparea prahoveană riscă să intre în faliment.

Doi dintre foștii jucători ai formației prahovene, Teixeira și Geraldo, au anunțat că nu vor vota planul de reorganizare a activității clubului. Ambii sunt nemulțumiți de faptul că acest plan cuprinde propunerea ca fotbaliștii să încaseze 60% din datoriile pe care clubul le are către ei. Mai mult, Geraldo a dat deja în judecată Petrolul la FIFA, pentru restanțe de 100.000 de euro.

În acest caz, șansele ca planul de reorganizare a activităţii să fie aprobat sunt aproape de zero. Preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, a anunţat deja că cei doi fotbalişti cărora le-au fost reziliate contractele unilateral nu vor vota pe 18 iunie, astfel că este puțin probabil ca Petrolul să scape de faliment.

26 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: