Umilinţă totală pentru Astra! CFR Cluj a făcut show în Gruia! - LOOKPLUS
Umilinţă totală pentru Astra! CFR Cluj a făcut show în Gruia!

Umilinţă totală pentru Astra! CFR Cluj a făcut show în Gruia!

Campioana Astra a fost umilită la Cluj, de CFR, scor 1-5, şi Marius Şumudică este mai aproape de play-out decât de play-off.

CFR a depăşit handicapul negativ de -6 puncte impus de comisiile FRF, după un meci nebun cu Astra. Clujenii s-au impus cu 5-1 şi au acumulat 2 puncte în clasament, după o partidă în care arbitrul Rusandu a dat nu mai puţin de patru lovituri de la 11 metri, refuzându-le, în acelaşi timp, oaspeţilor un penalty controversat.

Daniel Niculae a deschis scorul pentru oaspeţi, după o acţiune personală (‘9), dar Lopez a reuşit „dubla” din penalty (’12, ’63). Teixeira a fost descălţat în careu de Larie în minutul 36, dar Rusandu l-a avertizat pe astral pentru simulare (’36).

Echilibrul s-a rupt în minutul 68, când Săpunaru a ratat o lovitură de la 11 metri, după care a pierdut balonul şi i-a permis lui Tiago Lopes să facă ce vrea cu apărarea giurgiuveană (’70). Umilinţa a fost totală pentru Astra în minutul 77, când Petrucci a reuşit golul patru pentru gazde. Bud a avut golul cinci în bocanc, dar a ratat singur cu Silviu Lung, în minutul 87. A marcat, totuşi, Petrucci în minutul 90+3. Din nou, din penalty.

Campioana României e doar o umbră palidă a echipei care încânta pe toată lumea sezonul trecut, în timp ce formaţia lui Vasile Miriuţă pare o candidată certă la primele locuri în acest an.

În celălalt meci al zilei, FC Voluntari și Pandurii Târgu Jiu au remizat, scor 0-0.

21 august 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: