Umilință istorică. Chiajna lui Șumudică a măturat pe jos cu Dinamo (VIDEO) - LOOKPLUS
Umilință istorică. Chiajna lui Șumudică a măturat pe jos cu Dinamo (VIDEO)

Umilință istorică. Chiajna lui Șumudică a măturat pe jos cu Dinamo (VIDEO)

Dinamo a fost învinsă fără drept de apel în Ștefan cel Mare, de o echipă care se luptă să evite retrogradarea. Concordia Chiajna s-a impus cu 3-0 prin golurile lui Alves și Dina și autogolul lui Elhamed. Pe parcursul reprizei secunde, suporterii dinamoviști au cerut vehement demisia lui Stoican.

Dinamo a început cum nu se poate mai prost meciul cu Chiajna. Defensiva lui Stoican a fost ridiculizată încă din minutul 13, când Lovin a centrat perfect în careu, iar Ricardo Alves s-a înălțat frumos și l-a învins pe Naumovski după o lovitură de cap. Replica a venit de la Gicu Grozav, care a trimis un voleu excelent în minutul 32, dar Matache a intervenit salvator. Dinamoviștii au mai irosit o șansă bună de a egala prin Bunoza, care a reluat frumos cu capul, Matache a respins în față, dar apoi Marc și-a încurcat coechipierul și mingea a ieșit în corner.

Eliminarea ușoară a lui Marc a rupt meciul

Momentul cheie al partidei s-a consumat în minutul 39, când Andrei Marc a fost eliminat după o intrare la Boldrin. Reluările TV au arătat că Rusandu a scos extrem de ușor cartonașul roșu. Repriza a doua a fost una catastrofală pentru Stoican și ai săi. Minutul 54 a adus și al doilea gol al ilfovenilor. Serediuc a centrat din banda dreaptă, iar Elhamed a trimis în proprie poartă.

Prima ocazie importantă a dinamoviștilor a venit în minutul 72, dar Bilinski, deși a reușit o preluare superbă, a trimis pe lângă bara din dreapta lui Matache. Seara de coșmar pentru Dinamo nu avea să se termine aici, pentru că în minutul 85 Mihai Dina a mai răsucit o dată cuțitul în rana unei echipe abandonate de suporteri și în criză acută de rezultate.

17 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: