Ultimatum de la Ioan Niculae pentru Isăilă și Dinu Gheorghe - LOOKPLUS
Ultimatum de la Ioan Niculae pentru Isăilă și Dinu Gheorghe

Ultimatum de la Ioan Niculae pentru Isăilă și Dinu Gheorghe

Finanțatorul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a dezvăluit pentru Look TV ce s-a discutat luni după amiază, la ședința cu angajații. Daniel Isăilă va rămâne până la finalul turului, la fel ca și președintele Dinu Gheorghe.

Ioan Niculae a fost extrem de supărat pe rezultatele foarte slabe din ultima perioadă ale echipei și a convocat astăzi o ședință de urgență, la care au participat oamenii din staff-ul tehnic și cel administrativ.

„Toată lumea a încercat să dea explicații pentru cele întâmplate. Nu le-am crezut pe toate, toți se plâng de oboseală, dar nu cred asta, pentru că și alte echipe joacă în acest ritm și nu sunt așa de obosite ca a noastră. La iarnă vom trage linie, vor veni concluziile și vom lua deciziile legate de ce e de făcut. Isăilă rămâne deocamdată, alături de tot stafful, am stabilit un număr de puncte până la finalul turului, pe care trebuie să-l facă”, a declarat acesta pentru Look TV.

Patronul giurgiuvenilor l-a luat în vizor și pe Dinu Gheorghe, președintele clubului, pe care-l acuză de proasta gestionare a banilor pe care i-a avut la dispoziție: „Mi-a dat anumite explicații legate de aducerea pe bani mulți a unor jucători care lustruiesc banca de rezerve. Unii au venit cu multe pretenții, alții mereu se plâng. Domnul Dinu mi-a explicat că s-a păcălit și că referințele primite de la alții poate nu au fost corecte. Dacă rezultatele vor fi la fel de nefavorabile, bugetul se va reduce drastic, în concordanță cu locurile pe care va fi echipa. Nu poți să faci un buget de locurile 1-2 pentru o echipă de locurile 5-6.

7 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: