ULTIMA ORĂ! Becali nu mai are voie să folosească denumirea "Steaua". Cum se va numi echipa - LOOKPLUS
ULTIMA ORĂ! Becali nu mai are voie să folosească denumirea „Steaua”. Cum se va numi echipa

ULTIMA ORĂ! Becali nu mai are voie să folosească denumirea „Steaua”. Cum se va numi echipa

Gigi Becali a pierdut litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi nu mai are dreptul să folosească numele „Steaua București”. Decizia nu este executorie şi poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„În dosarul nr. 31705/3/2015 – Admite apelul. Schimbă sentinţa apelată în sensul că: Admite în parte acţiunea. Interzice pârâtei SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA să folosească fără consimţământul reclamantei semnele „Steaua”, „Steaua Bucureşti” sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive. Obligă pe pârâta ONRC la efectuarea radierii elementelor „Steaua Bucureşti” din cuprinsul denumirii comerciale a pârâtei SC Fotbal Steaua Bucureşti SA. Respinge cererea de acordare a daunelor cominatorii. Obligă pe intimata pârâtă SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA la plata cheltuielilor de judecată către apelanta-reclamantă efectuate în primă instanţă şi apel, în sumă de 450 lei. Cu recurs. Pronunţată în şedinţa publică”, se arată în decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti.

Reacția lui Gigi

Gigi Becali a comentat decizia instanței. „Dacă familia mea e sănătoasă, toate celelalte lucruri le primesc cu liniște și cu blândețe. Nu mă mântuiesc cu Steaua, când trec vămile văzduhului nu scot numele Stelei, ci crucea lui Hristos. Ce rău îmi face mie că schimb numele Steaua? În România nu te atașezi de nimic. La noi e totul după ureche și după vânt. În România nu există lege. Cred că la ÎCCJ sunt două soluții: ori a fost o răutate a judecătorilor, ori au intervenit serviciile militare. Dacă se dirijează de acolo, ce să fac, să mă pun eu împotriva puterii?”, a precizat Becali.

La ultima instanță o să fie hotărâtor. Dar, oricum, stau liniștit. Voi schimba numele în FCSB. Adică Fotbal Club Sportiv Becali. Nu numele e problema mea. Dacă o se întâmple așa, pentru mine e o provocare să vedem dacă suntem de partea adevărului sau a minciunii. Steliștii vor veni după mine, vor spune că lui Becali i s-a făcut o nedreptate și că asta e de fapt Steaua lor. Nimeni nu mă poate învinge, întotdeauna am purtat sabia adevărului, așa cum scrie și în Evanghelie. Trec ca vijelia prin orice furtună”, a adăugat Gigi.

„Oamenii nu sunt proști, minciuna e acolo, e a lui Satan, au lucrări satanice, diavolicești. Ce ai tu cu echipa asta care a adus 25 milioane în fotbalul românesc? Am fost demonizați, dar Dumnezeu își va întoarce fața spre noi. Nu vă ajunge cât ați distrus, mă, criminalilor? De ce vreți să distrugeți căruța cu cai puternici care aduce bani României? Lăcătuş s-a dus să mănânce o pâine de la Armată. A cheltuit banii prin Spania. Cu Bumbescu am eu ce am. Venea mereu pe la mine şi cerşea 1.000 de euro. L-am angajat şi pe Bălan. Le-am dat o pâine de mâncat. Acum, Bumbescu ăsta m-a lucrat pe la spate”, a răbufnit Becali.

22 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: