UEFA a decis: Keşeru e peste marele Steven Gerrard! - LOOKPLUS
UEFA a decis: Keşeru e peste marele Steven Gerrard!

UEFA a decis: Keşeru e peste marele Steven Gerrard!

Victoria Stelei în prima etapă a grupelor Europa League, scor 6-0, în faţa danezilor de la Aalborg, a fost lăudată de UEFA. Claudiu Keşeru a ajuns din nou în topurile forului european, după nici măcar o lună.

Claudiu Keşeru a ajuns pe prima pagină a site-ului UEFA în urmă cu o lună după ce a marcat şase goluri în poarta Pandurilor. Atacantul Stelei a recidivat joi seara. A marcat cel mai rapid hat-trick din istoria competiţiei. Keşeru a înscris de trei ori între minutele 61 şi 72 şi a distrus fostul record al lui Steven Gerrard. Căpitanul lui Liverpool era deţinătorul acestuia încă din sezonul 2010-2011, când a marcat trei goluri în 13 minute, în poarta celor de la Napoli.

După șase goluri înscrise în poarta danezilor, Steaua devine prima echipă care reuşeşte o astfel de performanţă în această competiţie. A fost nevoie de mai bine de 1.000 de meciuri pentru ca o formație să reuşească să înscrie de şase ori. Recordul Stelei a ţinut doar două ore, deoarece grecii de la PAOK l-au egalat. Raţ şi coechipierii săi au marcat tot şase goluri în poarta echipei Dinamo Minsk.

20 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: