UEFA a decis! Cine va arbitra partidele Steaua - Villarreal și AS Roma - Astra - LOOKPLUS
UEFA a decis! Cine va arbitra partidele Steaua – Villarreal și AS Roma – Astra

UEFA a decis! Cine va arbitra partidele Steaua – Villarreal și AS Roma – Astra

Un ucrainean va arbitra meciul dintre Steaua și Villarreal, programat joi, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Partida dintre AS Roma și Astra Giurgiu va fi condusă la centru de Aliyar Aghayev, din Azerbaidjan.

Steaua și Astra sunt fără victorie în Grupa L, respectiv Grupa E. În primul meci, „roș-albaștrii” au pierdut pe terenul lui Osmanlispor (Turcia), scor 0-2, în timp ce giurgiuvenii au pierdut acasă, 2-3, cu Austria Viena.

Elevii lui Reghecampf speră să obțină primele puncte în partida cu Villarreal, care va fi arbitrată de ucraineanul Yevhen Aranovskiy, cel care a arbitrat meciul retur din turul trei preliminar al Ligii Europa dintre Spartak Trnava şi Steaua, scor 0-3. Atunci, vicecampionii au întors rezultatul din tur (0-1) şi s-au calificat în play-off. Aranovskiy va fi ajutat la cele două margini de Oleksandr Voytyuk (UKR) și Serhiy Bekker (UKR). Adiționali au fost desemnați Anatoliy Abdula (UKR) și Anatolii Zhabchenko (UKR), în timp ce al patrulea oficial a fost numit Semen Shlonchak (UKR).

De cealaltă parte, meciul AS Roma – Astra va fi condus la centru de Aliyar Aghayev, din Azerbaidjan. Acesta va fi ajutat la cele două margini de Zeynal Zeynalov (AZE) și Rza Mammadov (AZE), precum și de adiționalii Rahim Hasanov (AZE) și Orkhan Mammadov (AZE). Al patrulea oficial a fost desemnat Mubariz Hashimov (AZE). Partida va avea loc joi, de la ora 22:05, pe Olimpico.

28 septembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: