„U” Cluj face cel mai bun meci al sezonului şi se îndepărtează de zona „minată” - LOOKPLUS
„U” Cluj face cel mai bun meci al sezonului şi se îndepărtează de zona „minată”

„U” Cluj face cel mai bun meci al sezonului şi se îndepărtează de zona „minată”

Universitatea Cluj a tras cortina peste etapa a 6-a a Ligii I cu o victorie, pe teren propriu, în faţa celor de la CSMS Iaşi. Viveiros şi Muşat au adus primul succes al clujenilor pe teren propriu, din acest sezon.

CSMS Iaşi a venit pe Cluj Arena în căutarea primei victorii stagionale şi cu un antrenor nou în postura lui Ionuţ Chirilă. 22 de minute s-au scurs până la primul şut pe spaţiul porţii, care a adus şi primul gol. A picat în poarta moldovenilor din piciorul lui Viveiros, care a finalizat o combinaţie superbă în care au mai fost implicaţi Stojanovic şi Mengolo. Universitatea şi-a dublat avantajul în minutul 38. Muşat a executat perfect un penalty, obţinut de Stojanovic.

Cele două echipe nu au renunţat la căutarea golului în repriza secundă. Călcâiul a fost cuvântul de ordine pe Cluj Arena. Boutadjine a ratat golul de 3-0 după o pasă de efect dată de acelaşi Stojanovic. Universitatea Cluj a mai ratat câteva mari ocazii. Saşa Stojanovic a fost omul meciului.

În minutul 65 a fost foarte aproape să-şi noteze şi el numele pe lista marcatorilor. Sârbul l-a driblat pe goal-keeperul Iaşului, dar Mitic a respins in extremis, de pe linia porţii. Ultima ocazie importantă a fost ratată de Raul Costin, şutul său de la limita careului a trecut puţin pe lângă poartă.

Universitatea Cluj a înregistrat prima victorie pe teren propriu din acest sezon. Trupa lui Mihai Teja a acumulat opt puncte şi a încheiat etapa pe locul 9. De cealaltă parte, CSMS Iaşi s-a afundat în subsolul clasamentului.

1 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: