Turul Ligii I se încheie în forţă! Spectacol total, pe Look TV şi Look PLUS! (VIDEO) - LOOKPLUS
Turul Ligii I se încheie în forţă! Spectacol total, pe Look TV şi Look PLUS! (VIDEO)

Turul Ligii I se încheie în forţă! Spectacol total, pe Look TV şi Look PLUS! (VIDEO)

A mai rămas o singură etapă până la finalul turului de campionat! Steaua va fi campioană de toamnă, în timp ce Petrolul şi CFR Cluj sunt sigure că vor ocupa un loc pe podium. La retrogradare, treaba e mult mai complicată, între „lanterna roşie” Rapid şi ocupanta locului 11, Concordia, fiind doar cinci puncte diferenţă!

Vineri

18.00 – Look PLUS: Gaz Metan Mediaş vs. FC Braşov
Gaz Metan este în cădere liberă! Aflată pe un loc retrogradabil şi rămasă fără antrenor, echipa din Mediaş nu are nicio altă variantă decât victoria pentru a ieşi din zona minată a campionatului. „Stegarii” sunt la patru puncte de retrogradare, însă o victorie le-ar asigura o iarnă liniştită înainte de un retur care se anunţă de foc!

20.30 – Look TV: Viitorul vs. FC Botoşani
Viitorul traversează o perioadă bună şi are şanse reale de a răpune echipa lui Leo Grozavu. Moldovenii nu mai sunt o sperietoare în ultima perioadă şi se anunţă un meci extrem de interesant la mijlocul clasamentului. Pentru moment, ambele echipe se află la o distanţă considerabilă de un loc retrogradabil, însă returul de campionat va fi adevăratul test!

Sâmbătă

15.30 – Look PLUS: Ceahlăul vs. Universitatea Cluj
Universitatea Cluj are planuri mari la Piatra Neamţ! Clujenii speră să obţină o victorie esenţială în lupta pentru evitarea retrogradării pe terenul unei echipe aflate în derivă. Ceahlăul trăieşte din amintirea victoriei cu Steaua şi se scufundă în subsolul clasamentului.

18.00 – Look TV: Pandurii vs. Rapid
Oltenii trebuie să uite eşecul surprinzător de la Iaşi şi au ocazia de a obţine o victorie care să spele din ruşinea ultimelor rezultate. Rapidul este „lanterna roşie” a campionatului şi toată lumea din Giuleşti aşteaptă cu nerăbdare finalul turului de campionat, cu speranţa că în iarnă lucrurile se vor schimba în bine şi Rapidul va evita retrogradarea.

20.30 – Look TV: Astra vs. Dinamo
Despărţite de un singur punct în clasament, ambele echipe ţintesc o victorie pentru a ajunge aproape de podium. Suporterii prezenţi la stadion vor asista cu siguranţă la un meci spectaculos, între două dintre cele mai puternice echipe din campionat!

Duminică

15.30 – Look TV: Oţelul vs. ASA Tg. Mureş
Oţelul Galaţi are doar două victorii în acest campionat şi are nevoie disperată de puncte pentru a păstra şanse reale de a evita retrogradarea. Gălăţenii primesc vizita revelaţiei ASA Târgu Mureş, echipă aflată la doar cinci puncte de podium, astfel că toată lumea se aşteaptă la un meci cu multe goluri!

18.00 – Look PLUS: Steaua vs. CSMS Iaşi
Probabil cel mai dezechilibrat meci al etapei! Cu 7 puncte în plus faţă de locul doi, pentru toată lumea devine tot mai clar că Steaua este tot mai aproape de a câştiga un nou titlu de campioană! Oaspeţii de la CSMS par victimă sigură, însă victoria din etapa trecută cu Pandurii le dă emoţii fanilor stelişti. Reuşesc ieşenii să producă surpriza?

20.30 – Look TV: CFR Cluj vs. CS U Craiova
CFR Cluj are şansa de a termina turul de campionat pe poziţia secundă cu o victorie în faţa incredibilei echipe a Craiovei. Oltenii au ajuns pe locul patru în clasament şi cu un nou succes ar ajunge la doar două puncte de CFR! Spectacolul total este asigurat duminică seară, în Gruia!

Luni

20.30 – Look TV: Petrolul vs. Concordia
Petrolul poate termina turul de campionat pe locul doi, în cazul unei victorii. Desigur, prahovenii trebuie să spere într-un pas greşit al CFR-ului pe teren propriu cu CS U Craiova. Concordia rămâne un adversar incomod pentru orice echipă, astfel că se anunţă un meci imprevizibil la Ploieşti!

2 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: