Tudor dă cărţile pe faţă! Reacţia arbitrului pe tema scandalului de la Dinamo - Chiajna - LOOKPLUS
Tudor dă cărţile pe faţă! Reacţia arbitrului pe tema scandalului de la Dinamo – Chiajna

Tudor dă cărţile pe faţă! Reacţia arbitrului pe tema scandalului de la Dinamo – Chiajna

Sursa foto: frf.ro

Alexandru Tudor a ţinut să facă precizări privind meciul dintre Dinamo şi Chiajna, încheiat cu victoria „câinilor”, scor 4-0. Centralul a explicat că nu a vrut nicio clipă să-i acuze pe oaspeţi de noncombat.

„Vreau să clarific încă din start că nu am folosit în niciun moment al partidei cuvântul ”blat”, iar în acțiunile mele din timpul jocului am încercat să aplic recomandările pe care arbitrii le primesc la cursuri. În momentul în care un arbitru sesizează incorectitudini în interiorul suprafeței de pedeapsă înaintea fazelor fixe, este indicat, conform scării de prevenție, ca el să urmeze o serie de pași: avertisment personal, atenționare semipublică pentru un jucător sau grup de jucători, separarea de grup a jucătorilor în cauză și atenționarea publică a acestora și discuție cu căpitanul echipei. După ce am epuizat toți acești pași fără a vedea o reacție din partea jucătorilor atenționați am ales să comunic cu antrenorul echipei oaspete, procedura fiind una eficientă, pentru că, după intervenția sa verbală asupra propriilor jucători, am sesizat clar dispariția incorectitudinilor”, a precizat Tudor, conform frf.ro.

„Acțiunile mele au reprezentat doar o măsură de prevenție obișnuită, una care am considerat că mă va ajuta atât pe mine, cât și desfășurarea partidei în condiții normale. Menționez că și pe jucătorii echipei gazdă i-am atenționat atunci când am remarcat o succesiune de incorectitudini de același tip. Afirmaţia conform căreia i-aş fi încurajat pe jucătorii echipei gazdă în timpul meciului se explică în felul următor. Dacă un jucător are un contact uşor şi poate continua, iar el o face, eu consider că am datoria să îl încurajez”, a adăugat Alexandru Tudor.

22 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: