Tricolorii, desfiinţaţi! "Sânmărtean driblează numai cămile în Arabia Saudită! Grigore are freză de pădure defrişată" - LOOKPLUS
Tricolorii, desfiinţaţi! „Sânmărtean driblează numai cămile în Arabia Saudită! Grigore are freză de pădure defrişată”

Tricolorii, desfiinţaţi! „Sânmărtean driblează numai cămile în Arabia Saudită! Grigore are freză de pădure defrişată”

Foto: gsp.ro

Cornel Dinu a ironizat cinci jucători ai naţionalei României, după ce echipa pregătită de Anghel Iordănescu nu a impresionat în Ungaria.

În direct la Dolcesport, „procurorul” a oferit o serie de replici memorabile.

… despre Alex Chipciu: „Gata, am scăpat! Are calităţi, dar traversează, incontestabil, o eclipsă de formă, de randament, de eficienţă în joc”.

… despre Dragoş Grigore: „M-a înspăimântat frizura asta a lui. Cum ajung, domnule, la desenele astea pe cap? Seamănă cu pădurile defrişate din România”.

… despre Andrei Prepeliţă: „Greu să faci vultur dintr-un jucător cu nume de vânat. E e un băiat bun, şi-a făcut treaba, dar nu poţi să te aştepţi de la el să dea un gol de la 30 de metri în vinclu sau să dribleze tot”.

… despre Răzvan Raţ: „Este un fundaş fără deposedare, fără marcaj, nu mai zic de jocul la cap. Vorbeşte mult, dar i se potriveşte dictonul cu fuga devreme de la şcoală”.

… despre Lucian Sânmărtean: „La cum a jucat în seara asta, cred că în Arabia Saudită driblează numai cămile. Sânmărtean a fost ridicol la nivel de echipă națională. Și-a luat mingi direct de la stoperi și n-a inventat nicio pasă utilă pe la 15-16 metri. Așa mai făcea Dumitrache prin ’67-’68, când juca la alibi și-l lăsa pe Gergely să alerge și să centreze de pe flanc”.

5 septembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: