Tricolorii au răbufnit! Rezervele echipei naţionale vor mai mulţi bani! - LOOKPLUS
Tricolorii au răbufnit! Rezervele echipei naţionale vor mai mulţi bani!

Tricolorii au răbufnit! Rezervele echipei naţionale vor mai mulţi bani!

Sursa foto: uefa.com

Scandal la naţionala României! O parte dintre fotbaliştii convocaţi de Victor Piţurcă pentru jocurile cu Ungaria şi Finlanda sunt nemulţumiţi de primele oferite de FRF în cazul victoriilor.

Jucătorii de rezervă ai echipei naţionale au răbufnit după jocul cu Finlanda, câştigat de tricolori cu 2-0, graţie „dublei” reuşite de Bogdan Stancu. Fotbaliştii sunt dezamăgiţi de bonusurile oferite de FRF pentru succesele din grupa preliminară pentru Euro 2016. Rezervele primesc doar 25 la sută din suma de 3.000 de euro pe care un titular al naţionalei o încasează în cazul unei victorii, adică 750 de euro. Suma este mai mică decât salariul pe o zi pe care îl primesc de la clubul la care activează, anunţă Mediafax.

Diurna unui fotbalist convocat la echipa naţională pentru meciurile pe care le dispută în străinătate este de 200 de euro pe zi. Dacă reuşeşte calificarea la Euro 2016, România ar urma să încaseze 8 milioane de dolari de la UEFA. 3 milioane vor ajunge la jucătorii naţionalei, suma urmând să fie împărţită în funcţie de numărul de minute jucate de fiecare fotbalist. Restul de 5 milioane de euro vor rămâne în visteria FRF. „Nu ştiu dacă unii jucători au fost nemulţumiţi, doar ei ştiu. Eu nu ştiu de nicio nemulţumire pe care să n-o pot rezolva. Nu vă pot dat detalii despre contract”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, după jocul cu Ungaria.

16 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: