Trică se face băiat cuminte: „Nu mai comentez arbitrajul. Jucătorii mei au fost admirabili” - LOOKPLUS
Trică se face băiat cuminte: „Nu mai comentez arbitrajul. Jucătorii mei au fost admirabili”

Trică se face băiat cuminte: „Nu mai comentez arbitrajul. Jucătorii mei au fost admirabili”

Antrenorul lui CFR Cluj, Eugen Trică, a decis să nu comenteze eliminarea lui Szilard Veres, care i-a obligat pe clujeni să joace 75 de minute în zece. Tânărul tehnician și-a felicitat jucătorii pentru felul în care s-au dăruit pe teren.

Marcel Bârsan i-a acordat cel de-al doilea cartonaș galben lui Szilard Veres încă din minutul 20, dar chiar și în aceste condiții, CFR Cluj a obținut o remiză la Piatra Neamț.

„Un punct muncit, ținând cont de faptul că am jucat 75 de minute în 10 oameni. Îmi felicit jucătorii, au fost admirabili. Dacă arbitrul a considerat că trebuie eliminat, înseamnă că a fost. De-acum înainte, eu nu voi mai comenta arbitrajul. Nu o să mă vedeți făcând asta”, a spus Trică, la microfonul Look TV

Misiunea sa la CFR Cluj pare imposibilă, în condițiile în care echipa a fost penalizată cu 24 de puncte, dar tehnicianul este convins că poate produce surpriza.

„Am spus încă de acum 3-4 zile că trebuie să luptăm până la capăt să scăpăm de retrogradare. Noi în momentul acesta nu ne gândim la TAS, ci să câștigăm punctele pe teren. Veres etapa viitoare stă, Jakolis e accidentat, probabil vom avea trei juniori în teren în partida cu Pandurii. Nu avem ce face, trebuie să câștigăm meciurile, să ne luptăm. După acest egal jucătorii au un moral bun, eu la fel”, a încheiat antrenorul ardelenilor.

23 februarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: