Transferuri bombă pentru Liga Campionilor. Becali ia trei jucători la Steaua - LOOKPLUS
Transferuri bombă pentru Liga Campionilor. Becali ia trei jucători la Steaua

Transferuri bombă pentru Liga Campionilor. Becali ia trei jucători la Steaua

Steaua deja pregătește sezonul viitor. Proaspăt eliberat din închisoare, Gigi Becali s-a decis deja să scoată bani pentru trei dintre cei mai buni jucători din Liga I. Mihai Roman, Paul Anton și Mihai Pintilii, toți trei la Pandurii acum, sunt la un pas de transferul la Steaua.

Doi jucători de la Pandurii sunt ca și luați de Steaua, iar pentru al treilea s-a ajuns la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, scrie fanatik.ro. Sursa citată relatează că Mihai Roman și Paul Anton și-au dat deja acordul pentru a evolua în Ghencea din vară, iar cluburile s-au înțeles. Atacantul gorjenilor a dezvăluit în mai multe rânduri că i-ar plăcea să îmbrace tricoul campioanei, iar mijlocașul Anton este urmărit de mai mult timp și declara anul trecut că transferul la o echipă precum Steaua l-ar onora.

null

Lucrurile sunt puțin mai complicate în cazul lui Mihai Pintilii. Steaua încă nu a încasat niciun ban din transferul său la Al Hilal, iar implicit nici cota de 20% cuvenită Pandurilor, conform contractului, nu a ajuns în conturile oltenilor. Conducerea clubului gorjean a făcut prima mișcare și a depus un memoriu la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor și a primit câștig de cauză.

null

Dacă se întoarce la Steaua, Reghecampf va avea ca principală țintă readucerea mijlocașului echipei naționale, iar negocierile cu arabii ar trebui să fie în favoarea Stelei, în condițiile în care aceștia nu și-au onorat obligațiile din contract.

22 aprilie 2015

2 comentarii la acest articol To “Transferuri bombă pentru Liga Campionilor. Becali ia trei jucători la Steaua”

  1. Bravo Steaua! Sambata convocare! Toti stelistii din Ardeal pe Cluj Arena sa incurajam echipa. Sa fie stadionul plin de stelisti pentru un scor fluviu impotriva lui U!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: