Totul pe cartea atacului! Primul 11 pe care îl va folosi Iordănescu în meciul cu Finlanda - LOOKPLUS
Totul pe cartea atacului! Primul 11 pe care îl va folosi Iordănescu în meciul cu Finlanda

Totul pe cartea atacului! Primul 11 pe care îl va folosi Iordănescu în meciul cu Finlanda

Sursa foto: uefa.com

Anghel Iordănescu e decis să alinieze o formulă ultraofensivă cu Finlanda pentru a rezolva ecuaţia calificării la EURO 2016 încă de la Bucureşti.

România a dezamăgit în ultimele trei partide. Tricolorii nu au obţinut decât remize albe cu Irlanda de Nord, Ungaria şi Grecia. Pentru a fi siguri de calificare, românii nu-şi mai permit paşi greşiţi cu Finlanda şi Insulele Feroe. Anghel Iordănescu s-a decis în privinţa primului 11 pe care îl va arunca în lupta cu finlandezii, care va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională. În poartă va figura Tătăruşanu, iar pe linia de fund vor evolua Papp, Dragoş Grigore, Chiricheş şi Raţ. La închidere vor fi Hoban şi Pintilii, iar Adi Popa, Stancu şi Torje îl vor susţine pe Keşeru, care va fi vârf împins.

România e obligată să obţină cel puţin 4 puncte în meciurile cu Finlanda şi Feroe pentru a obţine biletele la EURO 2016.

Echipa probabilă a României: Tătărușanu – Papp, Dr. Grigore, Chiricheș, Raț – Hoban, Pintilii – Ad. Popa, Stancu, Torje – Keșeru.

7 octombrie 2015

Un comentariu To “Totul pe cartea atacului! Primul 11 pe care îl va folosi Iordănescu în meciul cu Finlanda”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: