Tottenham i-a găsit înlocuitor lui Chiricheș! Ce se întâmplă cu fostul stelist - LOOKPLUS
Tottenham i-a găsit înlocuitor lui Chiricheș! Ce se întâmplă cu fostul stelist

Tottenham i-a găsit înlocuitor lui Chiricheș! Ce se întâmplă cu fostul stelist

Situația lui Vlad Chiricheș este una incertă, deși a bătut palma cu șefii Romei. Între timp, șefii lui Tottenham s-au răzgândit, deși i-au găsit deja un înlocuitor românului.

Londonezii au oficializat transferul lui Winston Reid, de la West Ham, un fundaș central care e privit ca cea mai bună variantă pentru înlocuirea fostului stelist. Acesta va ajunge pe ”White Hart Line” abia din vară. Tot atunci ar urma să plece și Chiricheș la Roma, deși șefii formației din Cetatea Eternă ar fi vrut să facă mutarea încă din această iarnă. Conform presei italiene, britanicii au solicitat nu mai puțin de două milioane de euro doar pentru un împrumut, motiv pentru care negocierile au eșuat. Între timp, trupa giallorossa a reușit să-l împrumute pe columbianul Victor Ibarbo, de la Cagliari, pentru a-și întări atacul.

Vlad Chiricheș a ajuns la Tottenham din vara anului 2013, după ce englezii au plătit Stelei în contul acestui transfer 8,5 milioane de euro. Internaționalul a fost dorit și atunci de Roma, dar italienii nu s-au înțeles la preț cu șefii trupei din Ghencea.

2 februarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: