Toţi sunt de vină, mai puţin antrenorul! Explicaţiile lui Chirilă pentru eşecul cu Chiajna - LOOKPLUS
Toţi sunt de vină, mai puţin antrenorul! Explicaţiile lui Chirilă pentru eşecul cu Chiajna

Toţi sunt de vină, mai puţin antrenorul! Explicaţiile lui Chirilă pentru eşecul cu Chiajna

Ionuţ Chirilă nu şi-a menajat jucătorii după înfrângerea cu Concordia Chiajna. Creţu este „cu capul în nori”, Grahovac a „greşit monumental”, Olah nu şi-a asumat responsabilitatea loviturii de la 11 metri ratate. Toate acestea, cumulate cu lipsa de experienţă a echipei sale în prima ligă, dar şi cu lipsa mai multor jucători de bază din primul 11 al moldovenilor.

„Este o victorie pe deplin meritată a Chiajnei, au jucători mult mai maturi, ca valori individuale sunt net superiori. Am avut un lot destul de subţire şi pierderi importante. Am avut şi ghinion mare azi. Creţu putea face 2-0 dacă era mai inteligent, apoi a bătut inadmisibil acel penalty. Şi Maradona sau Messi ratează lovituri de la 11 metri, dar el a bătut ca în curtea şcolii, sunt foarte supărat pe el. L-am certat, sunt supărat şi pe Olah care e căpitan şi trebuia să îşi asume el responsabilitatea acelui penalty. Creţu e cu capul în nori, aşa e structura lui, de copil! Chiajna are experienţă de 3 ani de Liga 1, noi venim din B. Grahovac a gafat monumental, la nivelul acesta nu poţi să faci aşa greşeli. Avem nevoie de 1-2 atacanţi, nu putem sta în Dobre”, a declarat Chirilă la Look TV.

Tehnicianul a comentat şi reacţia fanilor ieşeni, care i-au cerut demisia spre finalul partidei: „Suporterii au dreptul să spună ce vor, au atâtea probleme, sunt atât de amărâţi, câştigă 150 de euro pe lună, trebuie să răbufnească şi ei. Au dreptul să te înjure, sunt nişte oameni pretenţioşi”. Antrenorul a lămurit şi relaţia sa cu Wesley. „Nu am nicio problemă cu Wesley, el e accidentat şi are o vârstă la care nu vrea să rişte, de aceea nu a jucat”, a precizat Chirilă.

26 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: