Toți plâng după el! Mesajul lui Cornel Dinu după decesul lui Nunweiller - LOOKPLUS
Toți plâng după el! Mesajul lui Cornel Dinu după decesul lui Nunweiller

Toți plâng după el! Mesajul lui Cornel Dinu după decesul lui Nunweiller

Toată suflarea dinamovistă este în lacrimi după decesul lui Nelu Nunweiller. Cornel Dinu, care și-a dedicat întreaga viață clubului din „Ștefan cel Mare”, a ținut să transmită un mesaj familiei îndurerate prin intermediul site-ului oficial al „câinilor”.

Fostul fotbalist al lui Dinamo și al echipei naționale a României a trecut în neființă în această dimineață la vârsta de 79 de ani. Cornel Dinu, unul dintre cei mai mari dinamoviști din istorie și fost coechipier, le-a transmis un mesaj iubitorilor acestui club și l-a caracterizat succint pe cel care a fost Nelu Nunweiller. Redăm mai jos în întregime fragmentul postat pe site-ul oficial al lui Dinamo:

„A plecat dintre noi, din nefericire, cel care a creat la începutul anilor 60 simbolul de luptă, rezistenţă şi loialitate faţă de culorile clubului al câinilor roşii. Având această necruţare în lupta cu adversarii pentru obţinerea victoriei propriei echipe, a fost stâlpul în jurul căruia s-a construit echipa de excepţie de la începutul anilor 60. Am jucat o perioadă destul de lungă alături de el ca stoper şi am împrumutat mult din forţa şi priceperea cu care ştia să-şi oprească adversarul.

Am început să joc în locul fratelui său, Lică, şi am simţit un mare fair-play din partea sa pentru a mă creşte ca un apărător puternic. Şi ca antrenor, după anii 70, a format mulţi jucători tineri şi a contribuit decisiv la câştigarea trofeelor din vitrina clubului. Dinamo a pierdut astăzi unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului şi a spiritului câinilor roşii. Pentru noi, cei care l-am cunoscut şi am jucat cu el, nu se va aşterne niciodată necruţătoarea uitare românească”.

3 februarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: