Toți ochii pe Reghecampf! Azi face marele anunț - LOOKPLUS
Toți ochii pe Reghecampf! Azi face marele anunț

Toți ochii pe Reghecampf! Azi face marele anunț

Laurențiu Reghecampf are o ofertă tentantă de la Al Shabab, unul dintre marile cluburi din Arabia Saudită.Singura problemă este că azi expiră termenul de 72 de ore până la care trebuie să-i anunțe pe șeici dacă acceptă propunerea.

Aflat în Statele Unite ale Americii, la Las Vagas, Laurențiu Reghecampf a fost chemat de urgență în Arabia Saudită, la Al Shabab, unde ar urma să-l înlocuiască pe portughezul Jaime Pacheco. Românul ar fi pus în fața unei misiuni dificile, dacă va accepta oferta. Considerată una dintre marile echipe saudite, Al Shabab nu se regăsește și ocupă abia locul cinci în campionatul acestei țări. În același timp, șeicii care dețin clubul i-au propus lui Reghecampf un contract doar până în iunie, cu posibilitatea prelungirii, dacă va reuși să califice echipa în Liga Campionilor.

Varianta poate fi convenabilă pentru Reghecampf, care ar urma să fie plătit regește pentru trei luni de muncă. Arabii îi oferă un contract de 500.000 de euro, iar în cazul în care își va îndeplini obiectivul, înțelegerea va fi prelungită pentru un salariu impresionant de 1,5 milioane de euro pe sezon. În trei ani petrecuți la Al Shabab, fostul antrenor al Stelei ar aduna nu mai puțin de 4,5 milioane de euro.

21 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: