Top fabulos! Cele mai tari păcăleli de 1 aprilie - LOOKPLUS
Top fabulos! Cele mai tari păcăleli de 1 aprilie

Top fabulos! Cele mai tari păcăleli de 1 aprilie

1 aprilie este o zi greu de uitat, mai ales pentru cei care au fost cândva păcăliți de-a lungul timpului. Ziua internațională a păcălelilor a lăsat urme adânci în memoria celor care nu au reacționat în timp util pentru a-și da seama că totul este o farsă.

De multe ori, încercăm să-i păcălim pe cei dragi. În majoritatea cazurilor, ideile noastre se rezumă la lucruri copilărești, total inofensive, menite doar să stârnească amuzamentul. Dar există și farse celebre, care sunt reluate de mass-media an de an, din cauza amplitutidinii lor. Cotidianul Adevărul a realizat un top al păcălelolor care au rămas în istorie.

1. Vânzarea Big Ben

În 1980, pe 1 Aprilie, BBC a anunţat că faimosul ceas Big Ben va trece la un format digital. Crezând că ştirea este reală, foarte mulţi ascultători au început să protesteze, scrie Mirror.co.uk. Mai mult, filiala din Japonia a BBC a anunţat că acele ceasului Big Ben vor fi vândute primilor ascultători care vor suna la postul de radio.

2. Prima fotografie cu o zână

În anul 2007, Lebanon Circle, un site destinat pasionaţilor de magie, a publicat o fotografie cu o creatură ciudată, despre care a scris că este o zână. Creatura ar fi fost văzută în Derbyshire. Deşi autorii farsei de 1 Aprilie au spus ulterior că era doar o glumă, zeci de mii de oameni au venit să caute zâna, refuzând să creadă că a fost doar o farsă. Astfel că una dintre cele mai tari păcăleli de 1 Aprilie s-a transformat într-o realitate pentru mulţi.

3. Remorcarea unui aisberg

Pe 1 Aprilie, în anul 1979, în portul Sydney a fost văzută o barjă care transporta un aisberg. Cel care îl adusese, un om de afaceri pe nume Dick Smith, a declarat că blocul de gheaţă va fi tăiat în bucăţi mici, pentru a fi vândut. În realitate, acest aisberg era de fapt din spumă de ras.

4. Sandvişul pentru stângaci

O păcăleală de 1 Aprilie foarte haioasă a fost făcută în anul 1998 de compania Burger King. Lanţul de fast-food a anunţat că lansează un Whoopper special pentru stângaci. Acesta conţinea aceleaşi ingrediente ca unul normal, doar că toate erau rotite la 180 de grade. Evident, nu exista un asemenea produs, însă natura bizară a glumei au inclus-o în rândul celor mai tari păcăleli de 1 Aprilie, cunoscute în lume.

5. Cadavrul monstrului din Loch Ness

Monstrul din Loch Ness nu putea să lipsească de pe lista celor mai tari păcăleli de 1 Aprilie. În 1972, mai multe ziare au scris că a fost descoperit cadavrul acestui celebru monstru, care avea peste 5 metri lungime. În realitate, era cadavrul unei foci-elefant, iar farsa a fost făcută de un angajat al unei grădini zoologice, care a modificat puţin cadavrul, ca să semene cu monstrul legendar.

1 aprilie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: