Timişoara speră la salvare: ACS Poli - FC Voluntari 2-1. Hernandez, eroul bănăţenilor! - LOOKPLUS
Timişoara speră la salvare: ACS Poli – FC Voluntari 2-1. Hernandez, eroul bănăţenilor!

Timişoara speră la salvare: ACS Poli – FC Voluntari 2-1. Hernandez, eroul bănăţenilor!

Timişoara rămâne în cursa pentru salvarea de la retrogradare, graţie victoriei în faţa Voluntariului, scor 2-1. Ilfovenii au jucat cu doi oameni în minus, după ce Mitache şi Filipov au fost eliminaţi!

Gazdele puteau deschide scorul în minutul 16, când Ovidiu Popescu l-a pus la grea încercare pe Calancea, care a reuşit să respingă în corner mingea expediată de mijlocaşul Timişoarei. Oaspeţii au replicat prin Rus, care a vrut să-l surprindă pe Smaranda cu un şut în diagonală, dar portarul Voluntariului nu s-a lăsat păcălit (’25). Goga a avut şi el şansa golului, însă a fost blocat în ultimul moment de Ţîru (’41).

Bănăţenii şi-au arătat colţii la poarta adversă şi în actul secund. Bărbuţ a ratat incredibil din situaţie de unu la unu cu Smaranda, şutând mult peste (’55)! Ilfovenii au rămas în 10 oameni în minutul 66, după ce Mitache a văzut direct cartonaşul roşu pentru o intrare dură asupra lui Bărbuţ! Oaspeţii şi-au complicat şi mai mult situaţia, după ce şi Filipov a fost trimis la cabine de Adrian Comănescu (’76). Bulgarul l-a faultat în careu pe Bărbuţ, iar centralul nu a ezitat să-i acorde al doilea cartonaş galben şi să dicteze lovitură de la 11 metri pentru trupa lui Grigoraş. Goga a transformat penalty-ul şi a declanşat fiesta în tribune (’78).

Bucuria timişorenilor nu a durat decât 4 minute! Tudorie a egalat la 1-1, după o gafă a lui Smaranda, care a respins defectuos o minge degajată greşit de Llorente (’82). Conştienţi că pot scăpa victoria printre degete, bănăţenii au pus presiune pe adversari, iar insistenţele lor au dat roade în minutul 89. Hernandez a marcat pentru 2-1, după ce a transformat impecabil o lovitură liberă din afara careului, direct la vinclu!

10 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: