Timișoara, pas uriaș spre rămânerea în Liga 1, după ce a câștigat manșa tur a barajului cu UTA Arad - LOOKPLUS
Timișoara, pas uriaș spre rămânerea în Liga 1, după ce a câștigat manșa tur a barajului cu UTA Arad

Timișoara, pas uriaș spre rămânerea în Liga 1, după ce a câștigat manșa tur a barajului cu UTA Arad

Poli Timișoara a făcut un pas uriaș spre rămânerea în Liga 1, după ce a câștigat manșa tur a barajului de promovare cu UTA Arad.

Bănățenii s-au impus cu 2-1, după un meci frumos. Henrique a deschis scorul în minutul 22, după ce a trimis cu efect, pe lângă Miron. Elevii lui Ionuț Popa și-au majorat diferența pe tabelă după nici 3 minute. Cânu a reluat cu capul din doar 2 metri, după o lovitură liberă executată excelent de Croitoru (’25). Golul nu trebuia însă validat, fundașul gazdelor aflându-se în offside, nesemnalizat însă de tușier!

A urmat un nou moment controversat. Arădenii au cerut penalty la un fault asupra lui Copil, dar George Găman nu a dictat punctul cu var (’32)! Neagu (’33), Doman (’39), Bărbuț (’44) și Curtuiuș (’48) au fost aproape de golul trei, dar au ratat incredibil din situații mai mult decât ideale.

Arădenii au redus din handicap în debutul actului secund, după o nouă fază controversată. Strătilă a marcat la colțul scurt, după o pasă primită de la Curtuiuș, care a fost acuzat de bănățeni că l-ar fi faultat în atac pe Bocșan (’52). Arbitrul a validat însă golul, spre nemulțumirea timișorenilor!

Gazdele au replicat rapid, prin Doman, care nu l-a putut învinge pe Miron din doar câțiva metri (’59). Bănățenii au fost nevoiți să joace în inferioritate numerică din minutul 65, după ce Neagu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe! Deși au jucat în inferioritate numerică, timișorenii puteau marca și golul trei în prelungiri, dar Bocșan a nimerit transversală cu capul, după o ieșire greșită a lui Miron (’90+1)!

Meciul retur se joacă joi, 15 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul din Șiria.

12 iunie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: