Thriller la Severin! Timișoara câștigă cu Pandurii după un meci dramatic - LOOKPLUS
Thriller la Severin! Timișoara câștigă cu Pandurii după un meci dramatic

Thriller la Severin! Timișoara câștigă cu Pandurii după un meci dramatic

Poli Timișoara a câștigat incredibil la Târgu Jiu, scor 3-1, după ce a întors rezultatul în doar două minute, în repriza secundă.

Gazdele au deschis scorul prin Hlistei, cu un șut puternic de la marginea careului (’25), însă bucuria gazdelor nu a durat până la final. Oaspeții au beneficiat de un penalty în minutul 29, dar Drăghici a șutat peste poarta lui Stanca (’30).

Repriza secundă a fost de coșmar pentru gazde. Nwabueze a fost eliminat în debutul actului pentru cumul de galbene (’48), și bănățenii au întors rezultatul în doar două minute, cu largul concurs al portarului Stanca. Mai întâi, Henrique a șutat din unghi, iar goalkeeperul a scăpat mingea în plasă (’70), după care Bărbuț a trimis de la 18 de metri, iar același Stanca a gafat din nou și a primit un gol incredibil (’72).

Sîrghi a suferit o accidentare gravă în minutul 74, la debutul în tricoul pandurilor. Partida a fost întreruptă minute bune, timp în care fostul fotbalist al Oţelului a primit îngrijiri medicale. Sîrghi a fost dus cu ambulanța de la stadion, după ce a căzut pe umăr în urma unui duel aerian. Ene a fost și el eliminat, după ce l-a faultat evident pe Popovici în minutul 85 și Pandurii rămânea cu trei jucători mai puțin pe teren! În aceste condiții, Cânu a înscris fără probleme golul de 3-1 pentru Timișoara, cu o lovitură de cap, în fața unei apărări decimate (’85).

Poli Timișoara acumulează 17 puncte, cu un punct peste Pandurii, echipă care ocupă în acest moment locul 6 din play-out, care duce la baraj.

7 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: