Thriller în Moldova! CFR bate Iașiul, după un final de infarct! Clujenii, cu un pas în play-off - LOOKPLUS
Thriller în Moldova! CFR bate Iașiul, după un final de infarct! Clujenii, cu un pas în play-off

Thriller în Moldova! CFR bate Iașiul, după un final de infarct! Clujenii, cu un pas în play-off

CFR a făcut un pas uriaș spre accederea în play-off, grație victoriei de pe terenul Iașiului, scor 2-1.

În afară locurilor de play-off, clujenii au avut un început furibund de partidă. Bud a semnat prima ocazie a meciului, după ce a șutat din afara careului, dar fără a-i pune mari probleme lui Caparco (‘2). Atacantul și-a încercat norocul două minute mai târziu, dar goalkeeperul gazdelor a avut o nouă intervenție salutară (‘4). Oaspeții au solicitat și o lovitură de pedeapsă, la un presupus henț în careu al lui Mitic, însă Ovidiu Hațegan a lăsat jocul să continue (’11).

Insistențele „feroviarilor” au dat roade în minutul 18, când Larie a executat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Deac putea majora diferența pe tabelă, dar a trimis alături dintr-o poziție bună (’19). Ardelenii au fost aproape de gol și în minutul 26, când mingea trimisă de Bud a fost salvată de pe linia porții de Caparco. Clujenii au cerut gol, susținând că balonul a trecut cu toată circumferința, dar centralul a fost de neînduplecat!

Oaspeții au creat panică în careul advers și în actul secund, beneficiind de o echipă apatică a Iașiului. Bud a semnat ratarea meciului, după ce nu a reușit să introducă balonul în plasă din doar câțiva metri (’51). Caparco a avut un reflex uimitor la execuția atacantului! Bud a fost neinspirat și 5 minute mai târziu, când a trimis cu capul peste, din interiorul careului (’55). Fotbalistul CFR-ului a ratat o șansă de gol și în minutul 61, când a șutat peste poartă de la marginea careului de 16 metri.

Bud și-a exasperat colegii cu ratările sale. Nemarcat, atacantul putea duce scorul la 2-0, dar Caparco a avut o nouă intervenție magnifică, respingând în corner balonul trimis de băimărean (’63). Sorsa a fost și el urmărit de ghinion. Croatul a nimerit bara, cu o execuție spectaculoasă (’71).

Moldovenii s-au trezit din letargie spre finalul partidei. Vasile Gheorghe a avut șansa egalării, dar a reluat peste dintr-o poziție ideală (’81). Cel care a înscris a fost Andrei Cristea. Atacantul a executat perfect o lovitură liberă, din lateral stânga, mingea lovind bara, după care a ricoșat în poartă (’90+1).

Bucuria ieșenilor a durat doar câteva secunde! Peteleu a adus victoria pentru oaspeți, după ce a marcat cu un șut plasat, din unghi (’90+2)!

În urma acestui succes, CFR a urcat până pe locul 3, cu 40 de puncte, astfel că ultima etapă se anunță incendiară! Cinci echipe se bat pentru a prinde play-off-ul. Clujenii mai au nevoie doar de un egal cu Viitorul pentru a termina în primele 6 echipe.

27 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: