Testează-ți gratuit inima (VIDEO) - LOOKPLUS
Testează-ți gratuit inima (VIDEO)

Testează-ți gratuit inima (VIDEO)

O inimă sănătoasă înseamnă o viață mai lungă, dar din păcate în România bolile cardiologice sunt principala cauză a mortalității. Depistate la timp, afecțiunile pot fi tratate, de aceea medicii au demarat o campanie de testare gratuită la inimă.

În România se estimează că sunt aproximativ 200.000 de persoane care suferă de fibrilație atrială. Simptomele pot fi multiple, de la palpitații la stări de oboseală sau leșin. Netratată această afecțiune poate duce chiar și la accidente vasculare cerebrale.

Cauzele acestor aritmii succesive sunt multiple, spun medicii.

„Sunt foarte mulți pacienți hipertensivi, hipertensiunea este principala cauză care generează fibrilația atrială. Alcoolul și tutunul influențează bineînțeles practic sănătatea în general…”, a explicat Vasile Barbu, președinte al Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților.

Zilele acestea, clujenii își pot testa gratuit sănătatea inimii și pot afla totul despre această boală care apare în special la persoanele în vârstă.

Campania de testare gratuită a sănătății inimii va ajunge în zilele următoare și în Timișoara și București.

9 octombrie 2014

Un comentariu To “Testează-ți gratuit inima (VIDEO)”

  1. Pe masura ce cretesm descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face.Nu suntem perfecti.Cu totii gresim mai devreme sau mai tarziu.Important e sa nu ne descurajam.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: