Teja a plecat de la ”U” Cluj. Un fost stelist e favorit să preia echipa ”studențească” - LOOKPLUS
Teja a plecat de la ”U” Cluj. Un fost stelist e favorit să preia echipa ”studențească”

Teja a plecat de la ”U” Cluj. Un fost stelist e favorit să preia echipa ”studențească”

Mihai Teja a oficializat despărțirea de Universitatea Cluj, după un an de la numirea sa.

Mihai Teja a devenit de azi istorie la Universitatea Cluj, iar locul său va fi luat de George Ogăraru. Teja a ajuns la un acord cu finanțatorul Florian Walter, astfel că despărțirea a fost una ambiabilă.

”Da, este adevărat, de azi nu mai sunt antrenorul Universității Cluj. Am decis acest lucru de comun acord cu conducerea clubului, poate că Universitatea avea nevoie de această schimbare, așa cum poate și eu am nevoie de o nouă provocare. Deocamdată nu am luat o decizie în privința viitorului meu, voi sta un timp, după care voi vedea cu exactitate ce voi face”, a declarat Teja pentru looktv.ro.

Chiar dacă fostul tehnician al ”alb-negrilor” a evitat să dea prea multe detalii despre planurile sale de viitor, una dintre posibilele sale destinații este Steaua. Actualul antrenor al campioanei, Costel Gâlcă, nu mai este sigur de postul său după ce a ratat primul obiectiv, calificarea în grupele Champions League. Patronul Stelei, Gigi Becali, l-a mai dorit pe Mihai Teja și înaintea debutului de campionat, însă mutarea nu s-a mai produs și astfel șefii formației bucureștene l-au numit în funcție pe Gâlcă, imediat după despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

3 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: