Teixeira a prins lozul câștigător. Va încasa un bonus uriaș dacă FCSB se califică în grupele UCL - LOOKPLUS
Teixeira a prins lozul câștigător. Va încasa un bonus uriaș dacă FCSB se califică în grupele UCL

Teixeira a prins lozul câștigător. Va încasa un bonus uriaș dacă FCSB se califică în grupele UCL

Filipe Teixeira a prins lozul câștigător odată cu transferul la FCSB. Portughezul are stipulată în contract o clauză de 150.000 de euro în cazul în care vicecampioana României se califică în grupele Champions League.

Totodată, dacă FCSB va ajunge în grupele UEL, Teixeira se va alege cu o primă de 50.000 de euro.

„Prima pentru calificare în grupele UEFA Champions League va fi de 150.000 € net, plătibil după încasarea bonusului de la UEFA. Pentru calificarea în grupele UEFA Europa League va lua o treime, adică 50.000 €”, se menționează în contractul semnat de Teixeira și Valeriu Argăseală.

Impresarul lui Teixeira a explicat de ce portughezul a ales să semneze doar pe un sezon cu trupa „roș-albastră”. „Ambele părți și-au dorit același lucru. Trebuie să îi înțelegem și pe cei de la Steaua. Este un fotbalist trecut de 36 de ani. Filipe a fost și el de acord. A fost foarte greu când a părăsit Portugalia. Încă un an fără soție, fără copii, departe de casă… Fără familie, fără oamenii dragi care să îl susțină. Ăsta a fost motivul pentru care ambele părți au dorit să semneze pe un singur an”, a precizat Marcelo dos Santos Cipriano.

20.000 de euro este salariul lunar al lui Teixeira la FCSB.

25 iunie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: