Tamaş: "Dinamo nu a contat în lupta pentru titlu" - LOOKPLUS
Tamaş: „Dinamo nu a contat în lupta pentru titlu”

Tamaş: „Dinamo nu a contat în lupta pentru titlu”

Gabriel Tamaş i-a înţepat pe dinamovişti la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Steaua nu a reuşit decât un egal în faţa rivalei de moarte, reducându-şi astfel şansele în lupta la titlu. Tamaş nu a avut milă de fosta sa echipă la finalul partidei. Fundaşul s-a luat şi de fanii „câinilor”, care l-au înjurat în momentul în care a fost schimbat cu Enache.

„Suntem supăraţi, dar Dinamo nu contează în lupta la titlu. Totul se va juca la Giurgiu. Acolo trebuie să câştigăm dacă vrem să arătăm că suntem cea mai bună echipă. Nu comentez arbitrajul, nu sunt în măsură. A fost o oarecare încărcătură. Nu m-au deranjat injuriile fanilor lui Dinamo, astea sunt nimicuri. Ei m-au înjurat, eu i-am aplaudat”, a declarat Tamaş la Look TV.

Fundaşul a explicat şi de ce a fost înlocuit cu Enache. „Am simţit o durere la genunchi şi am convenit cu staff-ul tehnic că este mai bine să ies. Oricum, trebuia să fiu înlocuit, scorul era egal şi era nevoie pe teren de un jucător ofensiv. Nu suntem frustraţi că nu am învins Dinamo în campionat. Trebuie să câştigăm ambele partide cu Astra”, a subliniat Tamaş.

10 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: