Talpan, ridicat în slăvi de fanii Stelei: "El ne scapă de cioban". Reacție dură a lui Becali - LOOKPLUS
Talpan, ridicat în slăvi de fanii Stelei: „El ne scapă de cioban”. Reacție dură a lui Becali

Talpan, ridicat în slăvi de fanii Stelei: „El ne scapă de cioban”. Reacție dură a lui Becali

Fanii „roș-albaștri” au creat o atmosferă incendiară la meciul de baschet dintre Steaua și CSU Sibiu, încheiat cu victoria bucureștenilor, scor 71-57.

Suporterii din Peluza Sud au venit într-un număr foarte mare la meci pentru a-și susține favoriții. Fanii au creat o atmosferă electrizantă, împingându-i astfel pe steliști spre victorie. Ultrașii au scandat, de asemenea, împotriva lui Gigi Becali și pro-Talpan, prezent la meci alături de Marius Lăcătuș. Mai mult, suporterii au profitat de ocazie și s-au pozat cu cei doi.

„Talpan e unul dintre noi” și „Talpan ne scapă de cioban”, au fost două dintre mesajele pe care le-au scandat fanii Stelei. „Eu mă bucur că fanii au venit la meci. Mă voi lupta în continuare. Vor fi mai mulți fani la meciurile echipei de fotbal. Echipa a luat ființă și o vom înscrie în campionat cât de curând. Mă bucur că fanii mă apreciază. Îmi dau putere și simt că munca îmi e apreciată”, a declarat Florin Talpan la Sport.ro.

„Nu sunt suporterii Stelei”

Reacția lui Gigi Becali nu s-a lăsat mult așteptată. Latifundiarul a precizat că acei suporteri nu sunt adevărații simpatizanți ai echipei sale și că se bucură că nu mai vin la meciurile trupei pregătită de Reghecampf.

„Cei care s-au dus acolo nu sunt suporterii Stelei. Îi mulțumesc lui Talpan că i-a luat. Aceștia sunt suporterii mai răi, mai fanatici. Dar fiecare face ce vrea. Când vom juca în grupele Champions League, fanii vor veni la meci. Vor fi tribunele pline. Eu nu fac niciun pas pentru a-i aduce înapoi. Fiecare face ce vrea”, a reacționat Becali la Sport.ro.

9 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: