Tade nu e de ajuns pentru ligă! Steaua mai aduce un fotbalist de clasă din Premier League - LOOKPLUS
Tade nu e de ajuns pentru ligă! Steaua mai aduce un fotbalist de clasă din Premier League

Tade nu e de ajuns pentru ligă! Steaua mai aduce un fotbalist de clasă din Premier League

După ce l-a achiziționat pe Gregory Tade, Steaua încearcă să-și întărească și mijlocul. Plecarea lui Tănase ar putea fi înlocuită cu De Amorim, dar dacă Becali și Niculae nu ajung la un acord, varianta șoc a campioanei este Jerome Thomas, crescut la juniorii lui Arsenal.

Încet, dar sigur, Steaua se întărește pentru a forța pătrunderea în grupele Champions League. Conform fanatik.ro, conducerea campioanei a pus ochii pe Jerome Thomas, un fotbalist care poate evolua atât în banda stângă, cât și pe postul de atacant.

Fotbalistul englez de 32 de ani și-a făcut o parte din juniorat la Arsenal Londra și a fost component al lotului primei echipe între 2001 și 2004, timp în care a fost însă împrumutat la QPR. Apoi, el a bifat și alte echipe britanice: Charlton, Portsmouth, WBA, unde a fost coleg cu actualul stelist Gabi Tamaș, Leeds United și Crystal Palace. Thomas a fost internațional Under 19 și Under 21 și a fost considerat în trecut unul dintre talentele imense ale Angliei, mai scrie sursa citată.

14 iulie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: