Szukala: "Nu aveam cum să refuz Al Ittihad, diferenţa dintre oferte a fost prea mare" - LOOKPLUS
Szukala: „Nu aveam cum să refuz Al Ittihad, diferenţa dintre oferte a fost prea mare”

Szukala: „Nu aveam cum să refuz Al Ittihad, diferenţa dintre oferte a fost prea mare”

Lukasz Szukala regretă despărţirea de Steaua, însă admite că oferta celor de la Al Ittihad a fost de nerefuzat.

„Când mă uit înapoi sunt foarte fericit şi mă bucur de ce am făcut cu echipa aceasta şi cu colegii. Mă bucur că am reuşit să las echipa pe primul loc. Încep o nouă viaţă, la o nouă echipă, şi vreau să le mulţumesc şi celor de acolo că am avut această ofertă. Până acum cel mai frumos moment din cariera mea a fost să joc la Steaua. Dacă rămâneam până la vară, aş fi dat totul până în ultimul minut. Am foarte mulţi prieteni aici, am avut o perioadă foarte frumoasă aici. Mergem pe un alt drum, începe un alt episod pentru mine, dar Steaua va rămâne pentru totdeauna în inima mea, aici am trăit cele mai frumoase momente din fotbal”, a declarat Szukala la despărţirea de trupa roş-albastră.

„Diferenţa dintre oferte a fost prea mare”

Polonezul şi-ar fi dorit să continue în Ghencea, însă arabii i-au pus pe masă o ofertă de nerefuzat. „Când faci performanţă, drumul la naţională va fi deschis. Eu am vrut să rămân aici, să fac performanţă, dar la ce ofertă am primit nu aveam cum să refuz, trebuie să fim sinceri. Acest contract îmi conferă siguranţă financiară, este un lucru bun pentru viitorul meu. Am avut o discuţie de prelungire cu Steaua, dar diferenţa dintre oferte a fost prea mare. Al Ittihad m-a vrut foarte mult și a făcut un efort foarte mare pentru mine. Am 30 de ani și trebuie să mă gândesc și la viitorul meu”, a explicat fundaşul, care va avea un salariu anual de 1,5 milioane de euro.

La Al Ittihad, Szukala va fi coleg cu Lucian Sânmărtean. „Vreau să le mulţumesc pentru tot, pentru comportament, şi să le urez succes. Au fost jucători care au avut un cuvânt de spus în această echipă şi sper că acolo unde merg, la Al Ittihad, să câştige titluri, pentru că au nevoie”, a transmis Costel Gâlcă.

14 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: