Surpriză uriașă pe Arena Națională: Dinamo - FC Botoșani 0-1. "Câinii", puși cu botul pe labe de Golofca - LOOKPLUS
Surpriză uriașă pe Arena Națională: Dinamo – FC Botoșani 0-1. „Câinii”, puși cu botul pe labe de Golofca

Surpriză uriașă pe Arena Națională: Dinamo – FC Botoșani 0-1. „Câinii”, puși cu botul pe labe de Golofca

Surpriză uriașă pe Arena Națională! FC Botoșani a reușit să câștige în fața lui Dinamo, scor 1-0, printr-un gol marcat de Golofca.

„Câinii” au început în forță partida. Servit excelent de Salomao, Hanca nu l-a putut învinge pe Cobrea din doar câțiva metri (’15). Goalkeeperul oaspeților a intervenit și la execuția lui Rivaldinho, care a tras periculos din unghi (’22).

Moldovenii au răspuns prin Golofca, care a luat o acțiune pe cont propriu, dar a finalizat execrabil dintr-o poziție ideală (’30). Finalul reprizei le-a aparținut dinamoviștilor. Rivaldinho a irosit o nouă șansă la buturile adverse (’39). Nemec a fost însă cel care a semnat ratarea meciului. Nemarcat, atacantul a trimis prima dată în bară, iar a doua oară a reluat alături, spre stupoarea fanilor dinamoviști (’45). Mahlangu nu a fost nici el mai inspirat, trimițând alături din afara careului (’45+1).

Repriza secundă a fost la fel animată. Nemec a fost din nou aproape de gol, dar a reluat cu capul alături (’67). Cei care au reușit să deschidă scorul au fost botoșănenii. Golofca a luat o acțiune pe cont propriu, după care a finalizat impecabil, la colțul lung, de la 11 metri (’69).

Nemec putea restabili egalitatea pe tabelă, dar Cobrea a avut o nouă paradă fabuloasă (’72). La reluare, Golofca putea bifa „dubla”, dar a nimerit bara din doar 4 metri (’82). Nu a contat însă. FC Botoșani s-a impus cu 1-0 și a zguduit serios vestiarul dinamoviștilor înaintea duelului cu Athletic Bilbao.

23 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: