Surpriză uriașă! Florin Bratu, noul selecționer al României U18 - LOOKPLUS
Surpriză uriașă! Florin Bratu, noul selecționer al României U18

Surpriză uriașă! Florin Bratu, noul selecționer al României U18

Surpriză uriașă! Florin Bratu este noul selecționer al echipei naționale U18 a României, formată din jucători născuți în anul 2000.

Fostul internațional a fost în sezonul 2016-2017 antrenor principal la Dinamo U19, echipă cu care a cucerit titlul de campion al Ligii Elitelor și Supercupa României.

„Este o mare provocare a începutului de carieră, după ce am avut un start foarte bun cu fosta mea echipă de club, acolo unde am obținut titlul și Supercupa României cu Dinamo U19. Când a apărut această propunere, nu puteam refuza, deoarece în cadrul Federației Române de Fotbal mă pot dezvolta din punct de vedere profesional alături de oameni pe care-i cunosc foarte bine. Obiectivul nostru este acela de a încerca să aducem în prim-plan cât mai mulți tineri de valoare și să-i pregătim cât mai bine pentru tot ceea ce înseamnă viitorul lor fotbalistic. Cunosc deja atmosfera, dar și pe unii dintre jucători, deoarece am putut colabora cu ei în calitatea mea de ambasador al echipei naționale U18 înainte de a deveni selecționer”, a declarat Florin Bratu pentru site-ul oficial al FRF.

11 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: