Surpriză mare în Moldova! Chiajna e ca şi salvată de la retrogradare! - LOOKPLUS
Surpriză mare în Moldova! Chiajna e ca şi salvată de la retrogradare!

Surpriză mare în Moldova! Chiajna e ca şi salvată de la retrogradare!

Concordia Chiajna e ca şi salvată de la retrogradare, graţie victoriei obţinută pe terenul Iaşiului, scor 2-1. Ilfovenii aua dunat 28 de puncte şi s-au distanţat la 6 lungimi de locul de baraj, ocupat de FC Voluntari.

Cristea a semnat prima ocazie a partidei, în minutul 5, când a reluat cu capul în braţele lui Bălgrădean. Oaspeţii au replicat prin Cristescu, al cărui şut deviat a trecut puţin alături (’18). La reluare, acelaşi Cristea a ratat o nouă şansă uriaşă de a deschide scorul. Atacantul a scăpat singur cu portarul advers, a încercat un lob, însă goalkeeper-ul Chiajnei a reuşit să respingă (’19).

Cei care au înscris au fost ilfovenii. Cristescu a punctat cu un şut din interiorul careului (’33). Purece putea dubla avantajul Concordiei din lovitură liberă, dar Grahovac s-a opus (’51).

Conduse pe tabelă, gazdele au forţat golul egalizator, iar insistenţele lor au dat roade. Cristea a marcat pentru 1-1, din doar câţiva metri, la colţul scurt (’61). Trupa lui Falub nu s-a speriat însă. Proaspăt intrat pe teren, Giurgiu a înscris cu un şut violent, de la 17 metri, care l-a lăsat fără replică pe Grahovac (’70).

Ieşenii au fost aproape de egalare în mintul 79, dar Bălgrădean a avut o nouă paradă uluitoare la execuţia lui Cristea! Creţu a avut şi el golul în bocanc, însă portarul oaspeţilor a fost din nou imperial (’89). Contrar cursului jocului, Roşu a dus scorul la 3-1 în prelungirile partidei, după ce s-a distrat cu apărarea gazdelor (’90+2). După nici un minut, Piccioni a redus din handicap, însă a fost prea târziu pentru echipa sa!

15 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: