Surpriză mare în Copou! CSM Poli Iași - ACS Poli Timișoara 0-1 - LOOKPLUS
Surpriză mare în Copou! CSM Poli Iași – ACS Poli Timișoara 0-1

Surpriză mare în Copou! CSM Poli Iași – ACS Poli Timișoara 0-1

ACS Poli Timișoara a câștigat surprinzător pe terenul Iașiului, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de Octavian Drăghici, în minutul 61.

Bănățenii au ratat prima ocazie a partidei, prin Doman, care l-a întins serios pe Caparco (‘1). La reluare, Boiciuc nu a nimerit spațiul porții din doar 7 metri (‘4). Oaspeții au solicitat penalty în minutul 17, la un duel între Drăghici și Saric, dar arbitrul Găman a lăsat jocul să continue. La faza următoare, ieșenii puteau să deschidă scorul prin Vasile Gheorghe, care a șutat puțin alături (’20).

Timișorenii au început în forță actul secund. Caparco a intervenit miraculos la execuția lui Llorente, de la 22 de metri (’50). Moldovenii au replicat rapid, prin Boiciuc, al cărui voleu s-a scurs milimetric pe lângă poarta Timișoarei (’53). Atacantul Iașiului a avut golul în bocanc și în minutul 56, dar a fost blocat incredibil, în careul mic, de Straton.

Cel care a spart gheața a fost Drăghici. Fotbalistul oaspeților a marcat din cădere, după o acțiune superbă a lui Șeroni (’61). Cârstocea a fost aproape de 2-0, cu o torpilă de la peste 30 de metri, care a trecut puțin de bara transversală (’71).

Elevii lui Ionuț Popa s-au jucat cu ocaziile pe finalul meciului, dar nu a mai contat. ACS Poli a câștigat cu 1-0 și a ajuns la -6 puncte în clasament. CSM Poli Iași ocupă locul 8, cu 12 puncte, după 11 etape.

30 septembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: