Surpriză la Severin! Pandurii smulg un punct celor de la CSM Poli Iași - LOOKPLUS
Surpriză la Severin! Pandurii smulg un punct celor de la CSM Poli Iași

Surpriză la Severin! Pandurii smulg un punct celor de la CSM Poli Iași

Flavius Stoican a debutat cu o remiză pe banca celor de la Pandurii Târgu Jiu. Cu o echipă alcătuită mai mult din jucători tineri, gorjenii au reușit să smulgă un punct celor de la CSM Poli Iași, scor 1-1.

Prima ocazie a partidei a aparținut gazdelor. Pârcălabu a avut o incursiune pe partea stângă, i-a centrat excelent lui Hlistei, care a ratat însă complet lovitura de cap (’12). Ieșenii au replicat prin Vasile Gheorghe, al cărui șut de la 20 de metri a fost respins de sub bară de Stanca (’28).

La reluare, gorjenii au solicitat penalty, după un presupus henț în careu al lui Frăsinescu, dar arbitrul George Rădulescu a lăsat jocul să continue (’34). La poarta cealaltă, Cristea a șutat violent de la aproximativ 10 metri, dar Stanca a avut un nou reflex uimitor (’39).

Elevii lui Flavius Stoican au ieșit mai motivați de la cabine. Hlistei l-a luat la țintă pe Grahovac dintr-o poziție ideală (’52), iar Mărgărit nu l-a putut învinge pe goalkeeper-ul advers din doar câțiva metri (’54). După niciun minut, Andrei Cristea a nimerit bara, după ce a scăpat singur cu Stanca (’55). Atacantul ieșenilor a fost răzbunat de Vasile Gheorghe, care a deschis scorul cu un voleu spectaculos, de la aproximativ 11 metri, lăsându-l fără replică pe Răzvan Stanca (’60).

Oltenii nu au renunțat însă la luptă. Surugiu a avut șansa egalării, dar șutul său cu efect a fost parat de Grahovac (’72). Totuși, cel care a perforat poarta moldovenilor a fost Negruț. Fostul jucător al CFR-ului a profitat de o gafă uriașă a lui Mihalache și a trimis imparabil din interiorul careului (’80). La reluare, fotbalistul oaspeților putea să-și răscumpere greșeala, dar Stanca a reținut lovitura sa de cap (’83).

S-a terminat 1-1, rezultat surprinzător ținând cont de loturile celor două echipe.

3 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: