Surpriză la Chiajna! Concordia - Petrolul 1-1. Ploieştenii au smuls un egal în 10 oameni! - LOOKPLUS
Surpriză la Chiajna! Concordia – Petrolul 1-1. Ploieştenii au smuls un egal în 10 oameni!

Surpriză la Chiajna! Concordia – Petrolul 1-1. Ploieştenii au smuls un egal în 10 oameni!

Petrolul a fost aproape de o mare surpriză pe terenul Concordiei, echipă care nu a reuşit decât un egal, scor 1-1, în faţa ploieştenilor.

Prima mare ocazie a partidei a aparţinut oaspeţilor. Pacar a şutat din prima, cu efect, dar Bălgrădean a reuşit să respingă în corner (’17). Prahovenii şi-au arătat colţii la poarta adversă şi în minutul 29, când Gavrilă l-a pus în mare dificultate pe Bălgrădean. A venit rândul lui Zoubir să se joace cu nervii colegilor săi. Francezul a irosit două ocazii importante la buturile adverse, nereuşind să introducă balonul în plasă dn situaţii ideale (’33, ’38).

Ilfovenii puteau da lovitura înainte de pauză. Cristescu a reluat din voleu, din interiorul careului, însă Cobrea a intervenit miraculos (’42).

Cei care au detonat bomba au fost ploieştenii. Astafei a deschis scorul, cu un şut din voleu, deviat şi de Feussi (’53). Avantajul Petrolului a durat doar 5 minute. Bucşa a provocat penalty, după o gafă incredibilă a lui Cobrea (’57). Mijlocaşul şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, după ce a văzut direct cartonaşul roşu. Gazdele au reuşit egalarea de la punctul cu var, prin Obodo (’58).

Chiajna a vrut să profite de superioritatea numerică, însă Obodo (’61), Pena (’68) şi Cristea (’74) nu l-au putut învinge pe Cobrea.

8 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: