Surpriză în Ștefan cel Mare. Dinamo, ținută în șah de CFR (VIDEO) - LOOKPLUS
Surpriză în Ștefan cel Mare. Dinamo, ținută în șah de CFR (VIDEO)

Surpriză în Ștefan cel Mare. Dinamo, ținută în șah de CFR (VIDEO)

Dinamo și CFR s-au anihilat reciproc în Ștefan cel Mare, scor 1-1. Formația din Gruia a evoluat cu un om în minus din minutul 76, după eliminarea lui Ciprian Deac.

După o primă repriză anostă, în care doar Bilinski s-a făcut remarcat cu o ratare incredibilă în minutul 49, cele două echipe au apăsat pedala pe accelerație în actul secund. Dinamo a deschis scorul imediat după pauză, prin Elhamed, care l-a învins pe Mincă cu un șut din interiorul careului (’49).

Bucuria „câinilor” a durat doar trei minute. Camora a reușit egalarea, după o gafă a lui Traian Marc. Goalkeeper-ul gazdelor și-a mai spălat din păcate la ocaziile lui Deac (’59) și Tade (’69).

Bilinski i-a scos din nou peri albi lui Flavius Stoican, după ce a șutat milimetric alături, dintr-o poziție ideală (’74). Dore a fost aproape de golul campionatului, însă mingea trimisă de acesta, cu călcâiul, a fost reținută de Marc. Jocul s-a încins spre final, când Deac a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault dur asupra lui Gavrilă (’76).

Dinamo a încercat să profite de avantajul numeric, dar Gavrilă (’85) și colegii săi nu au găsit drumul către gol. Ba mai mult, Tade putea da lovitura în ultimul minut de joc, dar Marc a reușit să intervină.

S-a terminat 0-0, rezultat care i-a nemulțumit pe fanii lui Dinamo, care i-au cerut din nou demisia lui Flavius Stoican.

24 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: