Surpriză în Moldova! CSMS Iași și FC Botoșani au remizat și aruncă în aer finalul de sezon! - LOOKPLUS
Surpriză în Moldova! CSMS Iași și FC Botoșani au remizat și aruncă în aer finalul de sezon!

Surpriză în Moldova! CSMS Iași și FC Botoșani au remizat și aruncă în aer finalul de sezon!

Bătălia pentru primul loc în play-out e mai încinsă ca oricând, după ce FC Botoșani a remizat pe terenul Iașiului, scor 1-1!

Oaspeții au deschis primii scorul, prin Ngadeu, care a punctat cu capul, în urma unui corner (‘7). Bordeianu putea dubla avantajul pentru echipa sa, însă Grahovac a reținut balonul expediat de jucătorul Botoșaniului (’14).

La reluare, Cristea a tras din unghi, cu piciorul drept, dar mingea a trecut paralel cu poarta (’14). Trupa lui Grozavu a replicat periculos, prin Ivanovici, care a nimerit bara din interiorul careului (’36).

Finalul primei reprize a fost agitat. Gazdele au solicitat penalty, după o intervenție a lui Mușat asupra lui Andrei Cristea, dar Balaj a lăsat jocul să continue (’43). Ieșenii au reușit totuși să egaleze în startul actului secund. Golubovic a punctat pentru 1-1, după o fază confuză în careul advers (’47).

După nici 10 minute, oaspeții au dus scorul la 2-1, dar golul înscris de Cabrera a fost anulat pe motiv de offside (’57). Cele două echipe au căutat golul victoriei, însă tabela a rămas imaculată până la final.

26 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: