Surpriză în Gruia! CFR s-a împiedicat de Gaz Metan - LOOKPLUS
Surpriză în Gruia! CFR s-a împiedicat de Gaz Metan

Surpriză în Gruia! CFR s-a împiedicat de Gaz Metan

Gaz Metan a produs surpriza pe terenul CFR-ului, unde a reușit să obțină un punct, scor 1-1.

„Feroviarii” au semnat prima ocazie a partidei în minutul 4, când lovitura de cap a lui Tînc a fost respinsă de Pleșca. Medieșenii au ripostat prin Gavra, care a reluat cu capul puțin alături (‘9).

Ghinionistul serii a fost însă Cristi Bud. Atacantul a ratat una dintre cele mai mari ocazii ale sezonului. Jucătorul băimărean nu a reușit să introducă balonul în plasă din doar câțiva metri, deși poarta era goală (’36). Cei care au punctat au fost oaspeții. LLullaku a marcat cu un șut plasat, din interiorul careului, fără speranțe pentru Mincă (’44).

Clujenii au restabilit egalitatea pe tabelă în debutul actului secund. Nascimento a transformat fără emoții penalty-ul provocat de Trtovac, care a comis henț în propriul careu (’59). Elevii lui Vasile Miriuță puteau trece în avantaj după doar câteva minute, dar șutul lui Omrani a fost parat de Pleșca (’63). Laurențiu Rus a căutat și el drumul către gol, însă a trimis pe lângă poartă, de la aproximativ 18 metri (’76). Nici Larie nu a fost mai norocos, lovitura de cap a fundașului trecând puțin peste (’79).

Nascimento a fost aproape de „dublă” pe finalul meciului, însă a trimis direct în brațele goalkeeper-ului advers, deși se afla într-o poziție bună (’83). Bud a reluat și el cu capul peste (’88), astfel că partida s-a încheiat nedecis, 1-1.

26 septembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: