Surpriză în Copou! Cu Ganea pe bancă, ASA a obținut un punct pe terenul Iașiului - LOOKPLUS
Surpriză în Copou! Cu Ganea pe bancă, ASA a obținut un punct pe terenul Iașiului

Surpriză în Copou! Cu Ganea pe bancă, ASA a obținut un punct pe terenul Iașiului

Ionel Ganea a debutat cu o remiză pe banca celor de la ASA. Mureșenii au scos un punct pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 0-0.

Ieșenii au semnat prima ocazie a partidei, prin Andrei Cristea, care a trimis cu capul alături din doar 3 metri (’11)! Ardelenii au replicat prin Ciolacu, care a reluat mult peste dintr-o poziție favorabilă (’18). Cristea a avut din nou șansa golului, dar Pap a intervenit miraculos (’21). Goalkeeperul oaspeților a parat și execuția lui Bole, scăpat din marcaj (’31).

Ștefănescu a ratat cea mai mare ocazie a reprizei, nimerind bara după o acțiune personală de toată frumusețea (’41). Nicoliță a testat și el buturile adverse, cu un vole, dar Grahovac a reținut în doi timpi (’42).

Moldovenii au căutat victoria și în actul secund. Bole nu a găsit drumul către gol, trimițând execrabil din interiorul careului (’78). Ferfelea a răspuns cu un șut pe centrul porții, apărat de Grahovac (’79). La cealaltă poartă, Pap era s-o comită, dar Bole a ratat incredibil (’86)! Lemnaru a avut șansa victoriei în prelungiri, însă Frăsinescu a scos de pe linia porții (’90+3)!

În urma acestui rezultat, mureșenii ocupă ultimul loc în play-out, cu 12 puncte, în timp ce ieșenii sunt lideri, cu 30 de puncte.

24 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: